Första hjälpen utbildning hos J.S Sjukvårdsutbildning AB

På arbetsplatser är det alltid väldigt viktigt att man håller säkerheten hög på alla sätt som man kan, oavsett om det är ett stort eller litet företag man arbetar på. Att då se till så att alla medarbetare på plats får möjlighet att gå en första hjälpen utbildning är otroligt bra då alla kan känna sig trygga med att hantera akuta situationer på plats.

Då det är viktigt att man får tag på en bra utbildning för att tillgodose sig all kunskap som behövs både på det teoretiska och praktiska planet är J.S Sjukvårdsutbildning AB som arbetar med att hålla i professionella instruktörsutbildningar inom just hjärt- och lungräddning, HLR. De håller även i andra kurser som höjer kunskapen och säkerheten inom företaget som till exempel brandsäkerhetskurser, så ni kan även med fördel kombinera dessa kurser för att göra er utbildning komplett.

Håll HLR utbildning på jobbet

Så för att alla på arbetet ska ha möjlighet att gå en HLR kurs kan ni genom J.S Sjukvårdsutbildning AB hyra in erfarna och rutinerade instruktörer som kommer att gå igenom allt som ni behöver veta. På deras hemsida Akutgruppen.se kan ni läsa mer om deras olika kurser som har specialinriktningar beroende på vad man arbetar med för att ni ska få precis den utbildning som passar ert arbete perfekt.

Med bra priser och ett pedagogiskt utlärningssätt så är J.S Sjukvårdsutbildning AB väldigt populära att anlita och har idag många nöjda kunder som även har lämnat sitt omdöme på deras hemsida som ni kan gå in och läsa. Så har ni några frågor eller vill kontakta dem för att boka ett kurstillfälle för dig och dina anställda så är det bara att surfa in på deras hemsida eller kontakta dem redan idag.